Notícies
20/09/2019

Neix amb l’objectiu d’ensenyar a la gent gran, de manera pràctica, com actuar en el dia a dia amb el màxim de garanties de seguretat i hàbits saludables. Es podrà visitar del 23 al 27 de setembre al vestíbul principal de l’Hospital de Mataró.

...
19/09/2019

Els passats dies 29, 30 i 31 d’agost es va celebrar el festival ’Tast de Jazz’ de Mataró al pati exterior de la residència.

...
17/09/2019

Avui, 17 de setembre, se celebra per primera vegada el Dia Mundial de la Seguretat del Pacient. Es tracta d’una campanya de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) que, sota el lema "Defensem la seguretat del pacient", pretén mobilitzar a la societat -pacients, professionals sanitaris, responsables de polítiques, docents, investigadors, xarxes professionals i el sector sanitari- sobre aquest tema.

...
02/09/2019

L’associació vol ajudar als afectats i familiars que pateixen de distròfia muscular de cintura per dèficit de sarcoglicans, amb la venta de productes artesanals que han estat elaborats per treballadors de l’Hospital. Es tracta d’una iniciativa de la Jèssica Martín, infermera del Consorci i mare de dos nens que pateixen aquesta malaltia.

...