Notícies
31/07/2019

Els residents poden gaudir aquest estiu d’una zona exterior, que s’ha habilitat amb taules i cadires i que també compta amb una zona enjardinada. Es tracta d’una millora que s’emmarca en les obres que s’estan realitzant des del mes d’abril.

...
29/07/2019

El 20% són primeres visites i 6 de cada 10 pacients són dones. Segons l’OMS, és la sisena malaltia més incapacitant a nivell global i la segona entre les patologies neurològiques.

...
23/07/2019

Gràcies als fàrmacs antivirals que s’utilitzen des del 2015, la taxa de curació arriba al 98% i els nous casos diagnosticats a l’Hospital de Mataró han disminuït molt. El 28 de juliol se celebra el Dia Mundial contra l’Hepatitis, amb l’objectiu de conscienciar que sense el diagnòstic i el tractament adequat es continuaran perdent moltes vides a causa d’aquesta malaltia.

...
19/07/2019

Arrenca una campanya de captació de fons del Consorci Sanitari del Maresme per a la recerca de la disfàgia. Els beneficis aconseguits es destinaran a millorar l’estat nutricional i la qualitat de vida dels alumnes de l’escola d’educació especial l’Arboç.

...