Notícies
20/06/2019

El Consorci Sanitari del Maresme (CSdM) ha estat acreditat pel Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social com a unitat docent multiprofessional de geriatria. Això permetrà formar, cada curs, dos metges residents especialistes en Geriatria i una infermera resident en l’especialitat d’Infermeria Geriàtrica. Des del l’any 2008 i fins l’actualitat, el CSdM tenia acreditada la formació d’un metge resident de Geriatria pe ...

18/06/2019

El Consorci Sanitari del Maresme ha donat suport a dos projectes solidaris al continent africà. Així, en el marc de la política de Responsabilitat Social, la setmana passada va lliurar material mèdic i medicaments per a un centre mèdic a Ziguinchor-Djibelor (Senegal) i per a l’ambulatori de Kuwonku (Gàmbia).

...
17/06/2019

El premi a la millor tesi doctoral que atorga la Delegació Comarcal del Col·legi de Metges de Barcelona ha estat per la Mònica Papiol, metgessa de família del CSdM.

...
13/06/2019

L’acte insitucional serà divendres 21 de juny a les 10.00 hores a la Sala d’actes de l’Hospital de Mataró i comptarà amb una conferència de Joan Majó, exalcalde de Mataró i president de la Fundació Ernest Lluch. 

...