Notícia
19/02/2018
Mataró Centre obre les seves portes a escolars del Col·legi Cor de Maria

Dins del projecte “ELS METGES”, treballat pel grup d’infants de P4, el centre de salut ha estat l’escollit per aclarir els dubtes i inquietuds dels petits alumnes.

Es tracta d’una forma de dinàmica on els infants s’interrelacionen directament amb els professionals sanitaris resolent els seus dubtes tot complementant la informació treballada a l’escola. Els professionals de l’ABS de Mataró Centre s’han involucrat directament a l’activitat muntant un petit taller de primers auxilis i visitant una consulta on els infants han pogut veure i tocar el material que s’utilitza, com per exemple un fonendoscopi.

 

La participació en aquest tipus d’activitats reforça les diferents accions de salut comunitària realitzades pels equips de professionals d’atenció primària. A més, accions com aquesta està recollida a la línia 4 del Pla Estratègic del CSdM 2017-2020 “Obrir el CSdM a l’entorn Social”, i és en aquest marc que el Consorci aposta per donar major visibilitat i pes a les accions de promoció de la salut que actualment es realitzen des dels seus tres centres, -Argentona, Cirera-Molins i Mataró Centre-.


 Tornar enrere