Notícia
02/02/2018
Ampliem el conveni de col·laboració amb la Fundació "Llars de l'Amistat Cheshire"

Un metge de família de l’ABS Mataró Centre atendrà els 23 residents amb discapacitats físiques del centre “Llar Nova”.

Fa temps que el Consorci presta serveis de psiquiatria a les persones que viuen a la residència que aquesta fundació té a Mataró. En el marc del Pla Estratègic del Consorci 2017-2020, i atesa la bona experiència i la confiança expressada per ambdues entitats, la prestació de serveis s’ha vist reforçada amb la figura d’un metge especialista en medicina familiar i comunitària a temps parcial que dóna servei als actuals 23 residents amb discapacitats físiques del centre “Llar Nova”.

 

Llars de l’Amistat Cheshire és una Fundació Privada sense afany de lucre que té com a finalitat l’ajuda a persones amb discapacitat física que, per diferents circumstàncies, no poden romandre en el seu entorn familiar.

 

La premissa fonamental que orienta l’activitat de la Fundació és que els usuaris sentin les residències com la seva pròpia llar, alhora que ajudar-los a complir les seves expectatives de vida.

 

Encara que és independent en el seu funcionament, està agermanada amb la Fundació Internacional The Leonard Cheshire Foundation. Implantada a 50 països, en formen part prop de 350 Llars.

 

Reforçar els vincles amb entitats del nostre territori. Aquesta acció s’engloba dins de la línia 4 del Pla Estratègic del Consorci 2017-2020: obrir l’organització a l’entorn social, tot establint i consolidant relacions amb diverses associacions de la comarca.


 Tornar enrere