Notícies
25/04/2019

Els investigadors proposen un abordatge terapèutic tant de la via motora, a la que van destinats els actuals tractaments, com de la sensorial, mitjançant estimulants químics o estimulació elèctrica perifèrica.

...
24/04/2019

Els infants hospitalitzats o que hagin de visitar-se als nostres centres aquest Sant Jordi podran gaudir amb "El Tresor del pirata Ferric". Per la seva part, professionals de la Unitat d’hospitalització de Salut Mental i Addiccions han editat un llibre, per celebrar el 20 aniversari, explicant les accions que durant tot l’any realitzen amb els pacients.

...
17/04/2019

Una de cada tres notícies falses publicades a les xarxes socials està relacionada amb temes de salut i el 75% dels vídeos de YouTube sobre càncer contenen missatges falsos i perillosos. Diverses iniciatives -campanyes divulgatives, plataformes digitals, etc.- han nascut per lluitar contra aquestes fake news que poden arribar a posar en risc la salut de les persones, especialment dels pacients en situació més vulnerable.

...
15/04/2019

La Jornada es celebrarà el dijous 9 de maig a la Sala d’Actes de l’Hospital de Mataró. Comptarà amb ponents de l’Hospital Universitari Dr. J. Trueta, l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, l’Hospital del Mar, l’Hospital Universitari Joan XXIII, l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol i la Fundació Althaia. També participaran diversos professionals del Consorci Sanitari del Maresme.

...